bedankt

bedankt
21 augustus 2017 7 Comments Tai Chi Dave de Lange

We hebben na een behoorlijk lange tijd bezig te zijn geweest met andere zaken besloten om weer aan de slag te gaan.

Met vernieuwde energie zijn we begonnen aan een nieuwe website.

Zoals gezegd willen we je graag bedanken voor jouw interesse in onze activiteiten in het verleden. Want jij bent degene voor wie we het deden…en doen!

Daarom vind je hieronder wat muziek die je kunt beluisteren en als het wat voor je is, kun je deze downloaden als kado (ga hiervoor met de muis aanwijzer op het betreffende nummer staan en druk op de rechter muis knop. Klik op “Link opslaan als” en kies waar je deze op wilt slaan).

Het zijn 5 verschillende “tracks” en ze zijn allemaal gericht op verschillende hersengolf activiteiten. De één is voor een betere concentratie en de ander weer voor ontspanning of om beter te kunnen slapen. Geniet ervan. Je hebt het verdiend!

Dan willen we het nu even over Tai Chi hebben.

Want zoals gezegd hebben we verrassing…we gaan weer beginnen met les geven!

Omdat jij altijd één van onze trouwe lezers bent geweest, willen we jou daar als eerste van op de hoogte brengen.

En als je interesse hebt om mee te doen, krijg je voorrang bij inschrijving (vanzelfsprekend, vinden wij).

VOL=VOL dus laat het ons direct weten, dan reserveren we een plek voor je!

Maar het blijft niet bij jou als eerste op de hoogte brengen, want we willen graag nog wat kado doen.

Jij hoeft geen inschrijfgeld te betalen als je nu direct reageert en je op geeft voor onze Tai Chi lessen.

Dat is een kado ter waarde van €25! Gewoon; omdat we jou speciaal vinden!

De dag/dagen dat we les willen gaan geven zijn dinsdag- en/of donderdagavond van 19.30-20.30 uur in de gymzaal van het Connect College in Echt.

Op dinsdag 5 september geven we de eerste les. Voor iedereen is deze proefles GRATIS dus als je mensen kent die graag met Tai Chi kennis willen maken, breng ze dan hiervan op de hoogte.


Als laatste willen we je graag nog even om hulp vragen. Want we hebben de eerste opzet van de nieuwe website klaar, maar deze is nog niet zoals die zijn moet. We zien zelf genoeg dingen die anders/beter moeten, maar we willen jou iets vragen:

Wat vindt JIJ van deze nieuwe website? Wat is er volgens jou al goed aan? Maar zeker ook: wat moet er volgens jou worden veranderd/verbeterd/toegevoegd? Wat mis je?

Voor ons is jouw mening heel erg belangrijk en daarom geven we aan iedereen die ons feedback geeft een geleide meditatie MP3 kado!

Je kunt je feedback direct onderaan dit bericht neerzetten of ons een mailtje sturen.

Voor ons is jouw mening van onschatbare waarde!

Je kunt het ons ook laten weten als je behoefte hebt aan andere dingen die we nu aanbieden. Misschien wil je graag meditatieles of iets dergelijks of juist iets heel anders waar wij zelf niet aan denken.

Laat het ons weten dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. En nogmaals: BEDANKT!

Met liefde,

Dave de Lange en Fenny de Wit.

 

 

 

 

Leave Comment
 1. 7 Comments

  Marco Halmans

  Hallo,

  Zo te horen is het een hele reis geweest die jullie hebben doorlopen.
  Goed om te zien dat je jullie passie weer op kunnen pakken en overbrengen naar anderen.
  Bedankt voor de muziek zal er zeker naar gaan luisteren.

  Allereerst is het een hele leuke site , hieronder wat feedback van mij
  – misschien mooi om links toe te voegen van Tai Chi performances op youtube, neem aan met jullie jarenlange ervaring wel weten wat goed en mooi is om naar te kijken.
  – op de homepage blijft de foto en tekst continue vergroten om dan weer naar de originele setting terug te keren, een keer is deze animatie wel leuk, maar daarna 🙂
  – op de homepage begint de tekst met een aantal vragen om te zien of de lezer zich hierin herkent, dan zou je verwachten dat de volgende stap dan zou zijn .. kijk wat chi-world dan voor jouw kan betekenen .. er wordt echter direct doorgesprongen naar … wat biedt chi world
  – bovenaan staan allerlei icons (rechtsboven) goed om op die manier ook de jongeren mee te krijgen (mits doelgroep natuurlijk) , alleen als je deze plaats zou ik dan ook linken naar iets van jullie. BV heb op de youtube link geklikt en kom dan gewoon op youtube terecht en niet zo zeer op een youtube pagina van jullie zelf
  – op de home page staat een item wie zijn wij, waar dan een klein stukje tekst bij staat, zou dit persoonlijk weglaten omdat er ook al een menu item is over ons ( waar trouwens van Dave niet zo veel staat 🙂 )
  – op de home page staat een vermelding over de aanschaf van producten die bijdrage aan je gezondheid (foreverliving products) , deze zou ik ook het menu opnemen , nu scroll je er makkelijk overheen (omdat er ook geen afbeeldingen instaan)

  Anyhow ik zou zeggen welcome back en veel succes alvast

  gr. Marco

  Beantwoorden
  1. 7 Comments

   Dave de Lange

   Hartelijk bedankt voor je uitgebreide feedback, Marco! We zijn er heel blij mee en sturen je de geleide meditatie MP3 per mail

   Beantwoorden
 2. 7 Comments

  Lindcy

  Hey Dave en Fenny,

  wat leuk om te horen wat jullie allemaal hebben gedaan. Het is al weer een tijdje geleden dat we samen Tai Chi hebben gedaan 🙂
  Zijn deze lessen voor beginners of is er ook al een voor gevorderden?

  De website ziet er netjes en overzichtelijk uit. Als ik dan even mag muggenziften: ik zou persoonlijk op de ‘home’pagina de vraag en foto van Fenny niet op deze manier laten verspringen. Wellicht leuker als je deze naar links laat verschuiven waarna een paar foto’s uit de praktijk zichtbaar zijn of van Tai Chi. Hopelijk snap je wat ik bedoel .

  Ik vind het wel heel erg leuk dat jullie weer terug van weggeweest zijn.

  Lieve groetjes, Lindcy

  Beantwoorden
  1. 7 Comments

   Dave de Lange

   Leuk om te horen, Lindcy!
   En bedankt voor je feedback.
   We beginnen uiteraard met een nieuwe groep en dus voor beginners.
   Het duurt een jaartje om de eerste vorm aan te leren zoals je weet.
   Dus een gevorderden groep laat nog even op zich wachten, tenzij er genoeg animo blijkt te zijn van oud-leelingen misschien. We sturen je nog een mail met de MP3.

   Beantwoorden
 3. 7 Comments

  Peter Bocken

  Beste Dave en Fenny,

  Ik denk met veel plezier terug aan de Tai Chi avonden in Echt. Het is al weer een tijdje geleden en de 24 vorm zou ik niet meer achter elkaar kunnen lopen, maar ik doe nog geregeld wat losse oefeningen. Ik haal nog regelmatig energie uit de aarde en uit de lucht.
  Voor mij was de afstand iets te ver en dat is helaas niet veranderd. Daarnaast ben ik weer aan het sporten geraakt en je moet keuzes maken in het leven. Ik zal dus niet meedoen met jullie nieuwe lessen maar wens jullie heel veel succes met deze nieuwe start. Jullie zijn twee enthousiaste, lieve mensen, met passie voor wat jullie doen. Jullie verdienen dat dit een succes wordt.

  Website ziet er aardig uit. Is wel wat karig qua lay-out. Mag voor mij wat pakkender, meer plaatjes. Besturing/menu en overzichtelijkheid is prima. Ik zou eens kijken of je de home-page iets anders kan indelen. Vraag en foto centraler op de pagina misschien.

  Beantwoorden
  1. 7 Comments

   Dave de Lange

   Leuk om van je te horen, Peter!
   Het is inderdaad zo dat je keuzes moet maken. Zo is het leven.

   Heel erg bedankt voor je feedback.
   Je krijgt de MP3 per mail.

   Hopelijk zien we elkaar nog eens

   Beantwoorden
 4. 7 Comments

  M. Spiertz

  Hoi Dave en Fenny, ik wens jullie veel succes met jullie nieuwe start! Ik zal niet deelnemen aan de Tai Chi lessen! Blijf wel gebruik maken van de goede zorg van Fenny! Vind het fijn dat we nu ook producten van Forever kunnen bestellen! Jullie Website ziet er goed uit 🙂 Nogmaals, veel geluk en succes!

  Liefs, Marjo

  Beantwoorden

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *