Testimonials

profile-pic

Concreter naar jezelf kijken

Op een rustige, heldere manier jezelf reflecteren. Je coach herhaalt soms letterlijk je eigen woorden.
Hierdoor moest ik wel eens om mezelf lachen. Het vervolg was dat je concreter naar jezelf gaat kijken en daardoor ook zelf de oplossing of waar je je op dat moment geestelijk begeeft kan geven. Hierdoor kan je jezelf helpen om uit een valkuil te komen of te blijven. En dit in een kort tijdsbestek. Een fijne ervaring.

Paula ,
profile-pic

Je komt echt tot de kern van 'de kwestie'

lk voel me bij Fenny echt op mijn gemak. Ze heeft een prettige en sympathieke uitstraling. Gedurende het gesprek hadden we continu oogcontact zodat zij meteen kon reageren op mijn gezichtsuitdrukkingen. Zij vroeg telkens hoe het voelde als ik iets vertelde dus was ik me hiervan ook steeds bewust. lk kon goed onder woorden brengen wat me raakte en Fenny reageerde hier steeds op. We kwamen op deze manier echt tot de kern van 'de kwestie' en ik werd me goed bewust van de gevoelens die hierbij loskwamen. Ze zet je zelf aan het denken en probeert niet te manipuleren. Ook lette ze erg goed op mijn lichaamstaal, onbewust maak je bewegingen die je gevoelens min of meer bevestigen of zelfs versterken. lk denk dat deze manier van contact maken zeer gericht is en zo verzand je niet in oneindig lange gesprekken omdat je zelf over een oplossing gaat denken. Niet voor niets zegt men dat 'het antwoord in jezelf zit'. Het is alleen de kunst om hier bij te komen en de gesprekstechniek van Fenny voldoet hieraan feilloos. Door de intensiteit is het wel vermoeiend maar dat voelt niet onaangenaam. De duur van de therapie zal dus niet langer in beslag nemen dan noodzakelijk.

Anita Claessen ,
profile-pic

Eyeopener!

Goed gesprek. Andere vraagstelling, waardoor ik met mezelf geconfronteerd werd! Eyeopener!! Heb er veel aan gehad!

Marjo ,
Wat was je grootste pijn/probleem toen je bij me kwam?
Wat zie je echt als het resultaat van mijn coaching?
Waarom zou je een ander aanraden om vooral met mij te gaan werken?

Ook een testimonial achter laten?

Ben je tevreden met het resultaat van onze samenwerking? Zou je dan alsjeblieft jouw ervaring willen delen? Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook de stap te nemen zijn/haar angsten te overwinnen en dat zou geweldig zijn!

Alvast hartelijk dank!