Gesprekstherapie, natuurgeneeskundig consult, tai chi |Chi World Echt

Lichaamsgerichte Psychosociale zorg / E.E.N. Therapie

profile-pic

Na 40 jaar van mijn rijangst af

NA 40 jaar ben ik van mijn rijangst af.

Na bijna 40 jaar durf ik weer de snelweg op dankzij de hulp van Fenny. Na de intake was de volgende sessie al een succes en durfde ik al een stukje de snelweg op en dat zelfs met een snelheid hoger dan 100 km per uur.

Na de tweede sessie durfde ik zelfs een vrachtwagen in te halen wat voorheen bijna een onmogelijkheid was daar ik dan angstaanvallen kreeg. Ik denk en weet nu dat ik een trauma opgelopen heb na een zwaar auto ongeluk met een vrachtauto.

Ik heb jaren gewacht om wat aan de rijangst te doen. Een kennis adviseerde mij eens aan EMDR te gaan doen omdat deze kennis via enkele sessies van de angst voor muizen is afgekomen.

Al zoekende op internet ben ik het profiel van Fenny tegengekomen wat me aansprak. Ze heeft me gebeld en een afspraak gemaakt en het klikte direct. Ik heb 4 sessies gehad en ik ben eigenlijk van het grootste deel van mijn rijangst af en ik zit ontspannener achter het stuur. Al met al ben ik stom geweest om niet eerder wat te doen aan de rijangst.

Daarom Fenny... BEDANKT. Voor jouw kunde, je inlevingsgevoel... Gewoon de persoon die je bent

TIM ,
profile-pic

Van de "demonen" uit mijn verleden verlost

Fenny heeft mij echt heel goed van mijn "demonen" uit het verleden verlost.

Er waren voor mij wat angstige levenservaringen die in de loop van de jaren maar steeds groter werden. Door super fijne open gesprekken en de EMDR therapie ben ik totaal vernieuwd, heb weer veel energie, levensvreugde en positievere inzichten.

Zou het iedereen aanraden. Het werkt echt, is niet zweverig maar helpt gewoon. Ik heb ook de medicijnen die ik wou gaan slikken niet in hoeven nemen door de therapie.

Liesbeth

Liesbeth Grispen ,
profile-pic

Eindelijk weer normaal slapen!

Na 3 jaar kan ik eindelijk weer normaal slapen!

Een aantal jaar geleden heb ik een aantal traumatische dingen meegemaakt.

Ik schrok sindsdien 8 tot 10 keer per nacht wakker van nachtmerries & flashbacks. Nadat ik een paar slechte ervaringen had bij een therapeut die me niet serieus nam, was ik het vertrouwen in therapie kwijt geraakt.

Dankzij Fenny die me enorm op m’n gemak stelde, me serieus nam en me echt wilde helpen, kwam het goed.

We hebben een aantal EMDR-sessies gedaan waarbij je terug naar het moment gaat, naar wat je voelt en wat er in je op komt.

Ik kan met een opgelucht gevoel zeggen dat ik een veel positiever beeld over mezelf heb gekregen en dat ik eindelijk weer normaal kan slapen.

Fenny is een geweldige, betrouwbare, begripvolle & open therapeute en ik kan haar iedereen aanraden!!

Janine

Janine ,
profile-pic

Ik kan het iedereen aanraden

Ik heb met Fenny een aantal sessies gehad.

Ik liep in mijn leven aan tegen oude overtuigingen uit het verleden die ik samen met haar heb kunnen pinpointen en echt loslaten.

EMDR gaat voorbij het begrijpen, naar het onbewuste toe. Daar waar je met je verstand niet bijkomt .

Ik kan het iedereen aanraden.

Fenny weet je op je gemak te stellen hetgeen helpt je helemaal te durven laten zien.

EMDR samen met haar heeft mijn leven positief veranderd.

Astrid

Astrid Vonk ,
profile-pic

Onverwacht keerpunt in mijn leven...

Ik ben bij Fenny terecht gekomen voor een aantal angsten die opspeelde. Zo kwam er een stuk verleden omhoog en vliegangst na een vervelende gebeurtenis.

Tijdens de EMDR sessies kwam ik op een onverwacht keerpunt in mijn leven. Fenny was hierin een grote steun en keek naar hetgeen dat nodig was per moment.

Nu gaat het goed en angsten zijn niet meer op de voorgrond aanwezig geweest. Ook heeft mijn zelfvertrouwen een flinke boost gekregen.

Zoë

Zoë ,
profile-pic

Ik durf weer te gaan zwemmen!

Samen met Fenny ben ik mijn angst voor water aan gegaan met EMDR.

Ik ben onlangs met mijn dochter gaan zwemmen!

Fenny is rustig en betrouwbaar. Door haar houding voel je je snel op je gemak bij haar. Ze komt snel tot de kern waardoor je ook snel geholpen bent.

Inge

Inge Flaton ,
profile-pic

Eyeopener!

Goed gesprek. Andere vraagstelling, waardoor ik met mezelf geconfronteerd werd. Een echte eyeopener!! Heb er veel aan gehad.

Marjo

Marjo ,
profile-pic

Nog nooit zo vertrouwd gevoeld

Ik had een grote woningbrand niet kunnen verwerken. Daarnaast meerdere angststoornissen: tandartsangst, emetofobie (angst voor overgeven).

Ik ben niet meer bang, heb geen nachtmerries en geen gefrustreerde gevoelens meer vanuit de gebeurtenissen in het verleden. Ik ben open naar mezelf, durf nee te zeggen en geef duidelijk mijn grenzen aan. Daarnaast ben ik gaan opruimen in mijn leven, ik heb structuur gezocht en ben deze op meerdere gebieden gaan inzetten. Op tijd plan ik tijd voor mezelf in.

Fenny is een open persoon, die gericht met je het probleem aanpakt, maar laat je daarbij heel erg op je gemak voelen.. Ik heb me nog nooit zo goed en vertrouwd gevoeld bij een "therapeut". Ik kom nu nog iedere maand bij Fenny en we bespreken dan alles. Mocht er wat zijn, kunnen we daarop direct schakelen.

Melanie

Melanie ,
profile-pic

Persoonlijke groei!

Fenny is een geweldige coach. Ik voel me heel erg op mijn gemak bij haar en ze geeft me het gevoel dat ze me echt begrijpt. Ze heeft me veel inzichten en handvaten gegeven door gesprekken te voeren en door te vragen op de juiste momenten. Ik ben heel blij dat ik met haar aan de slag ben gegaan!

Als je echt verder met jezelf wil en tot inzichten wil komen raad ik je Fenny zeker aan!

Nicole

Nicole ,
profile-pic

Zelfreflectie

Het overlijden van mijn partner

Veel spanningen en verdriet hadden hun uitwerking op mijn energiebalans. Bij Fenny heb ik prettige gesprekken gehad en energetische behandelingen. Hierdoor kwam er meer zelfreflectie en het hielp met opbouwen van de energiebalans.

Fenny is heel prettig en rustig in de omgang. Door haar manier van coachen haalt ze de pijnpunten feilloos uit het gesprek.

Sylvia

Sylvia ,
profile-pic

Concreter naar jezelf kijken

Op een rustige, heldere manier jezelf reflecteren. Je coach herhaalt soms letterlijk je eigen woorden.

Hierdoor moest ik wel eens om mezelf lachen. Het vervolg was dat je concreter naar jezelf gaat kijken en daardoor ook zelf de oplossing of waar je je op dat moment geestelijk begeeft kan geven.

Daardoor kan je jezelf helpen om uit een valkuil te komen of te blijven. En dit in een kort tijdsbestek. Een fijne ervaring.

Paula

Paula ,
profile-pic

Niet meer bang in het donker

Ik was sinds mijn jeugdtijd bang in het donker. Nu ben ik 54 en Fenny deed een EMDR behandeling bij mij om me van mijn angst in het donker af te helpen. En ja: nu is het zo ver. Ik ben niet meer bang als ik in donker thuis kom. Ongelooflijk hoe blij ik ben. En daarom beveel ik mensen die bang zijn in het donker aan om naar Fenny de Wit te gaan. Zij helpt je echt van je angst af.

Wilma

Wilma ,
profile-pic

Meer rust en balans

Ik had een enorme bewijzingsdrang en leefde mijn leven voor een deel vanuit woede, terwijl ik eigenlijk heel verdrietig en kwetsbaar was. Door deze instelling werd ik door mijn omgeving niet altijd begrepen, waardoor ik please gedrag ging vertonen, en hierdoor vaak het gevoel had dat ik overal alleen voor stond. Ik voelde me vaak heel eenzaam.

Door een vergevingssessie te doen heb ik met de tijd geleerd te acteren vanuit liefde en niet vanuit woede(verdriet) Ik ben daardoor dichter bij mijn eigen ik komen te staan en heb mijn masker voor een groot gedeelte afgezet. Ik sta meer in verbinding met mijn eigen gevoel en daardoor ook meer in verbinding met anderen. Hierdoor ervaar ik meer rust en balans in mijn leven en ben in staat geweest om meer te kiezen voor mezelf. Ik ben goed zoals ik ben en heb veel minder de behoefte om me te bewijzen. Hierdoor heb ik zelfs een carriere switch gemaakt en ervaar ik sinds lange tijd het gevoel van het is goed zo.

Fenny is heel open en eerlijk in haar benadering. Ze is in staat je te confronteren met je eigen gedrag op een respectvolle manier. Soms was dit pijnlijk en moest ik incasseren. Het leven en een coachingstraject is geen geplaveide weg, maar Fenny neemt je bij de hand, laat je af en toe los en neemt je mee tot het eind. En dat levert een hoop positiviteit op.

Kim

Kim Buitelaar ,
profile-pic

Nieuwe inzichten

Ik had last van schuldgevoelens en onmacht en moeite met loslaten. Dankzij de inzichten die Fenny me geeft, kan ik weer verder......

Fenny is vertrouwd, rustig, aandachtig, begripvol...heel fijn!!

Trinette

Trinette ,
profile-pic

"Jaren heb ik allemaal angsten gehad die ik niet kon verklaren totdat Fenny met deze EMDR behandeling kwam.

Ik heb o.a. last met auto rijden. Wij hadden een nieuwe auto gekocht en ik kon hem niet eigen krijgen. Ik was zo gewend aan ons ouwe joekeltje waar we ruim 12 jaar mee gereden hadden. Fenny bood mij deze behandeling aan. Dat heb ik heel graag aanvaard. Een week na de behandeling gebeurde er thuis iets waardoor ik MOEST auto rijden. Met de moed der wanhoop ben ik achter het stuur gaan zitten en ik reed auto of er nooit iets gebeurd was.

Emy

Emy ,
profile-pic

Je komt echt tot de kern van 'de kwestie'

lk voel me bij Fenny echt op mijn gemak. Ze heeft een prettige en sympathieke uitstraling. Gedurende het gesprek hadden we continu oogcontact zodat zij meteen kon reageren op mijn gezichtsuitdrukkingen. Zij vroeg telkens hoe het voelde als ik iets vertelde dus was ik me hiervan ook steeds bewust.

lk kon goed onder woorden brengen wat me raakte en Fenny reageerde hier steeds op. We kwamen op deze manier echt tot de kern van 'de kwestie' en ik werd me goed bewust van de gevoelens die hierbij loskwamen. Ze zet je zelf aan het denken en probeert niet te manipuleren.

Ook lette ze erg goed op mijn lichaamstaal, onbewust maak je bewegingen die je gevoelens min of meer bevestigen of zelfs versterken. lk denk dat deze manier van contact maken zeer gericht is en zo verzand je niet in oneindig lange gesprekken omdat je zelf over een oplossing gaat denken.

Niet voor niets zegt men dat 'het antwoord in jezelf zit'. Het is alleen de kunst om hier bij te komen en de gesprekstechniek van Fenny voldoet hieraan feilloos. Door de intensiteit is het wel vermoeiend maar dat voelt niet onaangenaam. De duur van de therapie zal dus niet langer in beslag nemen dan noodzakelijk.

Anita

Anita Claessen ,

Ook een testimonial achter laten?

Ben je tevreden met het resultaat van onze samenwerking? Zou je dan alsjeblieft jouw ervaring willen delen? Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook de stap te nemen zijn/haar angsten te overwinnen en dat zou geweldig zijn!

Alvast hartelijk dank!

Wat was je grootste pijn/probleem toen je bij mij kwam?
Wat zie je echt als het resultaat van mijn coaching?
Waarom zou je een ander aanraden om vooral met mij te gaan werken?

Copyright 2019  Chi-World       Webdesign Sitescoach